Droombaan

Heeft u die droombaan al gevonden? Of bent u nog zoekende? Wilt u doorgroeien, maar is daar geen mogelijkheid voor bij uw huidige werkgever?

Dit zijn een aantal vragen waar veel mensen over nadenken tijdens de vakantie. Echter zijn er weinig mensen die zomaar een overstap durven te maken naar een nieuwe baan.

Is de werkdruk ook zo toegenomen bij uw huidige baan? Heeft u zelf minder tijd om met de juiste focus te werken aan uw persoonlijke droom, of bent u juist op zoek naar een uitdagende baan binnen een leuke werkomgeving? Gaat u in op een aanbod via social media?
Denk eens out of the box! Ga een nieuwe uitdaging aan, en blijf niet hangen binnen uw huidige netwerk.
Durf te groeien, en stappen te ondernemen. Maak hierbij gebruik van de professionele bemiddeling via Allright.

Momenteel zien wij de banenmarkt verschuiven richting het internet, een nadeel is alleen dat tijdens deze verschuiving de communicatie een stuk onpersoonlijker is geworden. Dit betekent dat de mailboxen bij diverse bedrijven overstromen met talloze reacties op openstaande vacatures.

Bij Allright hebben wij nog steeds een open deur mentaliteit, dit betekent dat zowel kandidaten als opdrachtgevers altijd binnen kunnen lopen zonder afspraak. Tijdens deze verwelkoming zullen we onder het genot van koffie of thee bespreken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van uw cv, persoonlijkheid en interesses, maken wij met u afspraken over de manier van aanpak.

Omdat u de focus niet kunt verliezen bij uw huidige werkgever, gaan wij voor u op zoek gaan naar een passende baan. Hierdoor zult u tijdens uw werk niet gestoord worden, en kunt u reageren op het moment dat het u uitkomt.

Werk zoeken en vinden blijft mensenwerk, wij werken graag samen met u en onze partners om uw persoonlijke dromen uit te laten komen.

Of het nu gaat om Uitzenden, Werving & Selectie of Payrolling.   Allright maakt er werk van!

Graag tot ziens. 

Contact

Schoolstraat 2d
3781 GD Voorthuizen
T. 055 - 578 79 77
F. 055 - 578 79 75
E. APELDOORN@ALLRIGHT.NL