Allright maakt er werk van!

Allright Uitzendburo is opgericht in 1998 en plaatst mensen naar allerlei soorten bedrijven in de regio. Wij richten ons op:

  • uitzenden
  • payrolling
  • werving & selectie
  • detachering
  • replacement
  • coaching
  • advies en uitvoering Wet Werk en Zekerheid
  • bemiddeling ZZP’ers
  • ondersteuning backoffice / HR taken
  • financierings oplossingen
  • meedenken in bedrijfsstrategie
  • afnemen diverse tests (PPA Persoonlijke Profiel Analyse en STA Specifieke Taak Analyse)
  • overige personele vraagstukken

Als doel heeft Allright Uitzendburo zich gesteld om de beschikbaarheid van de kandidaten op een hoogwaardige manier af te stemmen op de behoeften van bedrijven aan enerzijds flexibel inzetbare mensen en anderzijds aan mensen die continuïteit en kennis in een bedrijf kunnen brengen.

Gezien de kortlijnige organisatie met een regionaal karakter kunnen wij maatwerk leveren. Eén en ander wordt nog versterkt door het feit dat de oprichter, Sietse Bruinenberg, al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het uitzendwezen, waardoor een breed netwerk tot onze beschikking staat. Hierdoor heeft een werkzoekende de keuze uit een breed scala aan banen.

Indien u als werkzoekende of bedrijf binnenstapt bij Allright Uitzendburo, gaan wij zeer uitgebreid in op de wensen. Wij kijken naar kennis en werkervaring. Als het op prijs wordt gesteld is het mogelijk om een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) te laten maken. Dit houdt in dat er wordt geanalyseerd welke soort baan past bij iemand qua karakter en aard. Bovendien bieden wij, indien nodig, aanvullende scholing aan, waardoor het werk nog beter op de persoon aansluit.

Het wordt als zeer vanzelfsprekend gezien dat de intensieve begeleiding van een uitzendkracht niet stopt op het moment dat hij / zij aan het werk gaat, maar juist door blijft gaan als er wordt gewerkt bij het inlenend bedrijf. Ook dan is het belangrijk dat de uitzendkracht / gedetacheerde tevreden is. Indien nodig helpt Allright Uitzendburo ook wel eens bij zaken die indirect met werk te maken hebben. Het zijn tenslotte mensen waarvoor wordt gewerkt!

Als extra service aan mensen die van een grote afstand moeten komen of fulltime werken de inschrijfmogelijkheid op donderdagavond op afspraak.

Natuurlijk helpt Allright Uitzendburo niet alleen bij het vinden van een vaste baan, ook in tijdelijk werk hebben wij banen beschikbaar. Het gaat om allerlei soorten werk, dus van productiewerk en eenvoudig administratief werk tot functies op management-niveau op diverse afdelingen. Wel is het zaak om voor vakantiewerk in de zomer tijdig in te schrijven, want “wie het eerst komt, die het eerst maalt!”

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, zowel naar de uitzendkrachten toe, als naar de (inlenende) bedrijven.

Het komt zeer regelmatig voor dat bedrijven “spontaan” contact opnemen, omdat zij van een collega-bedrijf hebben gehoord dat het no-nonsense zaken doen is met Allright Uitzendburo. Meestal volgen uit deze contacten bedrijfsbezoeken waarin wij een indruk van het bedrijf krijgen, met name de bedrijfscultuur, de sfeer en de aard van de werkzaamheden. Zo wordt het voor ons gemakkelijker om de juiste kandidaat voor u te selecteren.

Kortom, uitzendkrachten en inlenende bedrijven moeten zich bij ons allright voelen en Allright Uitzendburo maakt daar werk van!

Indien u zich voelt aangesproken door het voorgaande, dan kunt u contact met ons opnemen. Want

Wij zijn op zoek naar ú!

Contact

Schoolstraat 2d
3781 GD Voorthuizen
T. 055 - 578 79 77
F. 055 - 578 79 75
E. APELDOORN@ALLRIGHT.NL